Evenementen

Evenement - 1e show Mode Spektakel

Adres
Locatie Centrum
Plaats Stiens
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 12-10-2019 13:30

De dagen worden korter, het regent, waait en stormt, de herfst is begonnen. Daar hoort natuurlijk een nieuwe outfit bij. Ook zo benieuwd naar de najaarscollectie die de Stienser winkeliers te bieden hebben? Kom dan zaterdag 12 oktober naar het Mode Spektakel in het centrum van Stiens.

Er zijn twee modeshows, een om 13.30 uur en een om 15.00 uur. Warme truien, de hipste jeans, pantalons, rokjes, jassen, sieraden, kostuums, trouwjurken met bijpassende make up en kapsels, alles komt voorbij.

Nieuw dit jaar is dat de shows spetterend worden geopend door Studio Fysiek, gevestigd in het Hart van Stiens. Met een demonstratie laten zij zien hoe veelzijdig deze sport- afslankstudio is.

De catwalk vindt u bij het voormalige gemeentehuis in het centrum van Stiens. De dj zorgt voor goede muziek en Lady Speaker Corrie Boorsma vertelt u waar u al het moois kunt vinden. De show is vanaf een stoel te bewonderen, maar er zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Kortom deze editie van het Mode Spektakel mag u niet missen, tot zaterdag 12 oktober!

Lees meer »