Evenementen

Algemeen - Kinderboerderij Doniastate in Stiens viert 25-jarig jubileum

Adres
Locatie Kinderboerderij Doniastate
Plaats Stiens
Land Nederland
Website http://www.eigenmakke.nl
Evenement informatie
za 28 mei t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Kinderboerderij Doniastate in Stiens viert op zaterdag 28 en zondag 29 mei haar 25-jarig jubileum met feestelijke activiteiten. Ook wordt na een grootse verbouwing op deze dag  de vernieuwde entree, werkruimte en winkel officieel in gebruik genomen.  

Op zaterdag 28 mei van 13.00 tot 17.00 uur en zondag 29 mei van 11.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom op Doniastate (Truerderdyk 14, Stiens) om het jubileum te vieren. Er is op zaterdag een braderie en op zondag is er een draaiend rad en kunnen bezoekers meedoen met een speurtocht. Jeugdband Takostu treedt om 11.00 uur op. En tussen 11.30 en 12.15 uur zijn er activiteiten met een speurhond. Daarnaast is er allerlei lekkers te krijgen.

Loco-burgemeester Abel Reitsma opent zaterdagochtend officieel het vernieuwde Doniastate. De kinderboerderij is namelijk onlangs verbouwd. De bestaande ligboxstal is geschikt gemaakt als entree. En er is een werkruimte voor de medewerkers gecreëerd én een prachtige winkel. De winkel is onderdeel van Kado en Sa en verkoopt ‘Eigenmakke’ producten. Dat zijn producten die bij werk- en dagbestedingslocaties van Zorggroep Alliade worden gemaakt. 

Kijk voor meer informatie op www.eigenmakke.nl

Meer info op: www.alliade.nl

 

Lees meer »