Evenementen

Evenement - Maak kennis met Djembé

Adres
Straat Aldebaranweg 18A-6
Plaats Leeuwarden
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 12-9-2019 19:30 - 20:30

Op donderdag 12 september en zaterdag 14 september geeft Apa, in respectievelijk Leeuwarden en Sint Annaparochie, een workshop Djembé. De djembé is een West Afrikaanse trommel die met beide handen bespeeld wordt. Je hoeft geen muzikale kennis of ervaring te hebben om de ritmes te kunnen spelen.

Door de klank en de ritmes kom je in contact met jezelf. Tegelijkertijd communiceer je met andere spelers van de groep. Door het spelen op de djembé, ontdek je wat klank en ritmes met je kunnen doen. Door in een groep samen te spelen, ontdek je dat je op een andere manier met elkaar communiceert, waardoor je de ander ook op een andere manier leert kennen. Lijkt het je leuk om ook eens mee te spelen op de djembé?

Kom dan naar de workshop of les die Apa geeft op donderdagavond van 19.30-20.30 uur aan Aldebaranweg 18/A-6 te Leeuwarden of op zaterdagochtend van 9.00-10.30 uur aan Hartman Sannestraat 7 in Sint Annaparochie.

Djembé spelen bij Apa, voor ontspanning, energie en gezelligheid! Je kunt je opgeven bij Apa, e-mail: hallo1123@hotmail.com. Iedereen is van harte welkom!

Lees meer »