Evenementen

Evenement - Klassiek in de Kas - met peper en paprika

Adres
Locatie Paprikakwekerij Vink Sion
Straat De bodde 5
Plaats Beetgum
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 12-10-2019 20:15

Op 12 en 13 oktober worden er twee concerten op een bijzondere locatie gegeven, de paprikakwekerij Vink Sion, De Bodde 5 te Bitgum. Internationaal bekende artiesten musiceren samen met amateurensembles uit de regio en een Fries jong toptalent.  

Foto Albert Bonnema

Het 70-koppige projectkoor zingt de Habanera uit de opera Carmen samen met mezzosopraan Maria Fiselier, de ster uit het Tv-programma Beste Zangers 2018. Ook het beroemde duet uit de opera de Parelvissers staat op het programma. Naast vuurwerk van violist Deniz Taheber zijn er verstilde momenten zoals het terzet Soave uit de opera Cosi fan Tutte van Mozart en de Notturno voor viool, cello en piano van Schubert. Samen met fanfare OpMaat uit Berltsum zingt het koor het prachtige Slavenkoor uit de opera Nabucco in een Friese vertaling.

Namens de stichting nodig ik u van harte uit om deze feestelijke concerten in een bijzondere omgeving met een rijk en zeer gevarieerd programma bij te wonen.

Kaarten zijn te bestellen via de website van Van Plan Tickets: (www.vanplan.nl/evenementen-friesland). Er zijn alleen nog kaarten voor zaterdagavond 12 oktober.

Lees meer »