Evenementen

Algemeen - It giet oan! Stappen in Stiens organiseert avondwandeltocht

Adres
Locatie de Nije Skalm
Straat Ljipstrjitte 1
Plaats Stiens
Land Nederland
Website http://www.stappeninstiens.nl
Evenement informatie
Datum 4-11-2022 18:30
Categorieën Algemeen

Stappen in Stiens organiseert op vrijdag 4 november 2022 opnieuw een avondwandeltocht! Het thema van 2022 is de Elfstedentocht. Langs de route laat u op 11 plaatsen uw stempelkaart afstempelen, geniet u van de ‘koek- en-zopie’, het straattheater, de klûnplaats en de muziek die hoort bij de tocht der tochten.

Foto: Alita de Haan 

 

Aanmelden kan via onze website: www.stappeninstiens.nl. Er kunnen maximaal 300 deelnemers starten. Om de groep wandelaars te spreiden, starten we in meerdere tijdsblokken. De 1e groep vertrekt om 18:30 uur en daarna ieder kwartier maximaal 60 personen. 

 

Aanmelden is verplicht, wel kunt u voor meerdere mensen inschrijven. Bij de aanmelding betaalt u via iDeal. 

De start is bij de Nije Skalm, Ljipstrjitte 1 in Stiens. Daar ontvangt u uw stempelkaart. 

 

De route is door Stiens, langs mooie straatjes, over nieuwe en oude bruggen en door, speciaal voor ons, eenmalig geopende panden. Langs de route komt in de sfeer van de Elfstedentocht, met muziek, verlichting en straattheater. 

 

Komt u ook in uw 'schaats-outfit'? 

 

De tocht is ca 8,5 km lang, is binnen de bebouwde kom en gaat grotendeels over verharde wegen. Hou voor meer informatie de Stienser, Facebook en onze website: www.stappeninstiens.nl in de gaten! 

 

LET OP! Binnenkort zullen wij de bewoners langs de route vragen of zij hun huis en/of tuin feestelijk willen versieren en verlichten zodat het hele dorp kan meegenieten van deze bijzondere ervaring! Lijkt het u het leuk om ons te komen helpen voor de tocht van 4 november 2022? Voor informatie of aanmelding als vrijwilliger kan dat via https://www.stappeninstiens.nl/vrijwilliger E-mail adres: info@stappeninstiens.nl of telefoon 06 30367406.

We zien er naar uit u 4 november aanstaande weer te kunnen begroeten 

Lees meer »