Evenementen

Algemeen - Stienzer Energykoöperaasje U.A. vertelt over isoleren, warmtepompen en subsidies

Adres
Locatie De Skalm
Plaats Stiens
Land Nederland
Evenement informatie
ma 24 oktober t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Op maandag 24 oktober 2022 houdt de Stienzer Energykoöperaasje U.A. een voorlichtingsavond over isoleren, warmtepompen en subsidies. Iedereen is vanaf 19.00 uur van harte welkom in De Skalm. 

Wij hebben drie specialisten uitgenodigd om over genoemde onderwerpen hun licht te laten schijnen en jullie vragen te beantwoorden. Want wie loopt in deze tijden van energieschaarste niet te denken over (meer of beter) isoleren, over een warmtepomp en de mogelijkheden van subsidies? Met andere woorden: noteer deze avond in je agenda en kom naar de Skalm op maandag 24 oktober a.s.

 

Vragen stellen kan nu al

Als je nu al vragen hebt over één van deze drie onderwerpen, dan kun je die alvast opsturen. We zullen bij het opstellen van het programma met de sprekers proberen om met deze vragen rekening te houden. In dat geval graag ruim van te voren mailen - maar in ieder geval vóór 16 oktober - naar info@stienzer-ek.nl met bij het onderwerp de vermelding: 24 oktober + “onderwerp”. Waarbij je voor “onderwerp” kort aangeeft waar je vraag over gaat 

Lees meer »