Evenementen

Algemeen - Filmhuis Stiens: Deense actiekomedie Riders of Justice

Adres
Locatie De Skalm
Plaats Stiens
Land Nederland
Website http://www.filmhuisstiens.nl
Evenement informatie
ma 17 oktober t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Alle gebeurtenissen in je leven hebben te maken met gebeurtenissen in het leven van andere mensen en die hebben weer te maken met gebeurtenissen in het leven van weer andere mensen. 

Dus het is zinloos om te zoeken naar een reden voor datgene wat je overkomt. Dat maakt de Deense regisseur Anders Thomas Jensen duidelijk in de actiekomedie Riders of Justice, de film die Filmhuis Stiens maandag 17 oktober a.s. vertoont in de Skalm. Aanvang 20 uur.

We maken kennis met drie algoritmen freaks die de gekste verbanden leggen om bijvoorbeeld met cijfertjes te kunnen aantonen dat er een link bestaat tussen doofheid en het hebben van een klompvoet. Zo doen zij dat ook na een treinongeluk dat volgens hen geen ongeluk was. Een achteloos weggegooide sandwich vormt het bewijs. Wie gooit er nou een peperduur broodje na één hap in de prullenbak? Het is zo verdacht, dat de amateurspeurders concluderen dat de sandwichgooier iets te maken moet hebben met de ramp. Zij bieden hun hulp aan aan een Afghanistan-veteraan (Mads Mikkelsen), wiens vrouw hierbij is omgekomen. Hij hanteert het motto hanteert: eerst schieten dan nadenken. Gelukkig is zijn dochter het enige normale personage in deze bijzondere film, vol zwarte humor.

Reserveren mogelijk via www.filmhuisstiens.nl 

Lees meer »