Evenementen

Algemeen - Psst heeft u het al gehoord?

Adres
Locatie Hart van Stiens
Straat Pyter Jurjenstrjitte 10
Plaats Stiens
Land Nederland
Website http://www.hoorzorglouwsma.nl
Evenement informatie
za 01 april t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Zaterdag 1 april aanstaande opent Hoorzorg Lousma in het Hart van Stiens.

Feike Lousma, geregistreerd audicien, staat vanaf dan voor u klaar om voor u de juiste hooroplossing te vinden.

De keuze om zelf een hoorzorg praktijk te beginnen is gemaakt toen Feike merkte dat er in de regio behoefte is aan persoonlijke hoorzorg. Het hebben van een vaste audicien die niet alleen oog heeft voor de hooroplossing maar ook voor de mens, daar is behoefte aan in de regio Stiens. Daarnaast is niet iedereen in staat om een bezoek te brengen aan de praktijk. Daarom bezoeken wij onze klanten ook graag thuis.

De interesse in het vak van audicien werd aangewakkerd toen Feike een kijkje in de keuken mocht nemen bij een grote audicien keten. “Toen ik zag wat goede hoorzorg voor de mens kan doen, wilde ik hier meer in betekenen voor de regio. Dit werd bevestigd toen ik een klant in tranen zag toen ze voor het eerst een hoortoestel droeg en haar man weer goed kon verstaan. Een andere klant gaf aan zo blij te zijn met zijn hooroplossing omdat hij de vogels weer kon horen fluiten of zoals de klant zei: “ik hear de fûgels wer kwetterjen”.

Als geregistreerd audicien heeft Feike ruime ervaring in de hoorzorg en hij is jarenlang actief geweest bij een audicien keten. Wat u bij ons kunt verwachten:

•Hoorzorg aan huis

•Gratis hoortest

•Gehoorbescherming

•Audiologische apparatuur

•5 jaar garantie

De kofje stiet klear!

“Ik merk in mijn vak dat goede hoorzorg niet alleen de kwaliteit van horen vergroot, maar juist ook de kwaliteit van leven. Ik zorg ervoor dat u oprecht wordt gehoord bij ons in de praktijk of bij u thuis.”

Zaterdag 1 april is de opening van 10:00-12:00 uur in het Hart van Stiens: Pyter Jurjenstrjitte 10, 9051 BS Stiens. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen en kennis met ons te maken 

Lees meer »