Evenementen

Algemeen - Saxofonist Sanderman in Pakhûs SOLO Stiens

Adres
Locatie Pakhûs SOLO
Straat Smelbrêge 9
Plaats Stiens
Website http://www.pakhussolo.nl
Evenement informatie
vr 24 maart t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Wie je ook bent, laat jezelf zien. Dat is de achterliggende boodschap van saxofonist Tom Sanderman tijdens het soloconcert Whoever You Are Come Forth. 

 

Met werken van de bekende Amerikaanse componist Terry Riley, de Australisch-Nederlandse Kate Moore en de Nederlandse componisten Anthony Fiumara, Nicoline Soeter en Remy Alexander. Post minimalistische muziek die in Sandermans spel leidt tot een intieme ontmoeting. Muziek vol zwevende gewichtloosheid zonder besef van tijd. Dit concert moest in januari wegens ziekte verplaatst worden. Op vrijdagavond 24 maart om 20.15 uur komt Sanderman alsnog naar podium Pakhûs SOLO in Stiens.

Saxofonist Tom Sanderman is een ambassadeur van hedendaagse gecomponeerde en minimal music. In 2019 toerde hij als solist in Philip Glass zijn iconische Glassworks langs de grote steden van de oostkust van Australië.

Het programma duurt 60 minuten en heeft geen pauze. Kijk voor meer informatie en kaarten op: www.pakhussolo.nl. Locatie: PodiumPakhûs SOLO, Smelbrêge 9 Stiens