Evenementen

Algemeen - Opening / open middag Blom aan Zee

Adres
Locatie Blom aan Zee
Straat Master Sinnemastrjitte 7
Plaats Wierum
Evenement informatie
vr 05 april t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Bloembinderij Blom is dit jaar alweer 7 jaar actief in het 

centrum van Stiens. Dit jaar gaan we verbinden met zorg. 

We gaan ons bedrijf uitbreiden met mensen die meer 

begeleiding vragen.

 

Dit doen we omdat we twee passies hebben bloemen en zorg. Daarnaast hebben we een nieuwe locatie in Wierum Blom aan zee  waar we dagbesteding aanbieden en waar zich een leuk winkeltje bevindt. 

Wierum: Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de ruimte om te werken, te leren en groeien in hun eigen tempo.

Het pand aan de Master Sinnemastrjitte 7 in Wierum is omgetoverd tot een sfeervolle plek met een bloemwinkeltje en een aantal ruime vertrekken met speciale werkplekken om creatief bezig te zijn in de breedste zin van het woord, daarnaast worden de gemaakte creaties verkocht in het winkeltje dat zich bij de dagbesteding bevindt. De nadruk ligt op eigen regie, waarbij ondersteuning wordt geboden om persoonlijke keuzes te maken en eventueel als de behoefte er is door de groeien naar regulier werk.

Wij staan ervoor als iemand behoefte heeft om mee te doen in de maatschappij daar ook de ruimte voor moet zijn. Wij vinden dit belangrijk omdat we zien dat dit ook kans heeft  als er een goede begeleiding is. Blom aan zee werkt samen met bloembinderij Blom en er kan uitgewisseld worden. Wil je in de winkel in Stiens werken dan behoort dit tot de mogelijkheden.

Blom aan zee zoekt nog een aantal cliënten die het leuk vinden om creatief bezig te zijn.

Opening en open middag 5 april van 14.00 tot 19.00 uur.  

www.blomaanzee.nl