Evenementen

Algemeen - Levenscafé in Waadhoeke

Adres
Locatie d'Ald Skoalle
Straat Lautawei 3
Plaats Wier
Evenement informatie
di 02 april t/m do 01 januari 1970
Categorieën Algemeen

Op donderdagavond 2 april vindt het eerste levenscafe van Waadhoeke plaats. Een levenscafé is een plaats waar je informatie kunt krijgen en met elkaar in gesprek kunt komen over deze periode in het leven.

Een levenscafé is een variant op het rouwcafé waarbij de nadruk ligt op het leven in en na een periode van afscheid en pijn. Op 2 april zal medeoprichter  Frouk Jeske Abma in Wier een avond leiden over hoe je lichaam reageert op rouw. Welke signalen geeft het lichaam af en hoe probeert het lichaam het verlies te overleven. Hoe kun je daar goed op reageren.

Frouk Jeske Abma heeft een praktijk voor rouw en verlies gericht op het lijf vanuit de gedachte dat rouw zich opslaat in je lijf. Hoe herken je dit en wat kan je doen om tijdens de fase dat je in de rouw bent goed voor je zelf en je lichaam te zorgen. Klachten in je lijf kunnen zich ook jaren later nog manifesteren. Frouk Jeske zal kort iets vertellen over het onderwerp. In het levenscafé staan ervaringen die we hebben met rouw en verlies centraal. Er zal 2 april voldoende gelegenheid zijn om met elkaar (via verschillende vormen)  in gesprek te gaan. 

Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven. Inloop is vanaf 18:45 uur en om 19:00 uur begint de avond. Opgave is fijn maar u bent ook zonder aanmelding van harte welkom in d’Ald Skoalle, Lautawei 3, Wier. Het levenscafé is een initiatief van Frouk Jeske en Connexa en zal 4x per jaar georganiseerd worden.

Opgave via info@connexa.nl.  Voor verdere info: Frouk Jeske 06-55568510 of info@froukjeske.nl