Algemeen

Crescendo Holwerd viert 125 + 1

Holwerd - Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is het dan zover! Het Jubileumconcert van Crescendo Holwerd komst steeds dichter bij 125 + 1 jaar geleden, in 1896 werd het fanfarekorps opgericht en dat zal worden gevierd.

De laatste strenge coronamaatregelen zijn afgeschaald. Terug naar normaal! Heel veel sectoren, maar vooral het culturele leven, kwamen bijna helemaal tot stilstand. Maar daar is een einde aan gekomen, het jaar 2023 wordt een cultureel hoogtepunt jaar; een Crescendo jaar. Dat hoogtepunt zal komende vrijdag 29 april worden gevierd met een jubileumconcert in MFA De Ynset in Holwerd. Het jubileumconcert begint om 20.00 uur.

Het fanfarekorps staat onder leiding van Pieter de Jong en brengt deze avond een gevarieerd programma. Het programma wordt onder ander ingevuld met de Holwerter muzikant Daniël Metz. Na afloop gaat de accordeon virtuoos nog even door om de gezelligheid nogmaals na een hoogtepunt te brengen de  gaan we er een mooie en gezellige muzikale avond van maken. Het jubileum comité nodigt u uit om dit met hun te vieren.