Algemeen

Art-meubelen Marrum viert 6-jarig bestaan

Het bedrijf Art-meubelen bestaat alweer zes jaar en dat gaan we vieren, dit op zaterdag 6 juli. U kunt dan een kijkje nemen in onze showroom onder het genot van een kopje koffie en een stukje gebak wat aangeboden wordt door Art-meubelen. 

Zes jaar geleden begon Art-meubelen met het produceren van steigerhouten meubelen voor binnen en buiten en ook voor winkelinterieur.  In 2004 begon Arthur met een opleiding interieur timmeren. Na het afronden van deze opleiding behaalde hij ook nog het diploma houttechniek, waarna hij als meubelmaker begon te werken.  ‘Uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt’ zegt Arthur. Na twee jaar voor zichzelf gewerkt te hebben besloot hij om een showroom erbij te nemen in de voormalige zuivelfabriek in Marrum om mensen de kwaliteit van het hout beter te kunnen laten zien. In de showroom zijn allerlei voorbeelden te zien van de meubelen die Arthur maakt, van onbehandeld tot behandeld hout in verschillende soorten en maten. 

Arthur deelt deze showroom met zijn vrouw Nonna, die gediplomeerd bloemist is en die er onder de naam Non’s flowers haar eigen producten aanbiedt. Deze showroom is nu een combinatie van steigerhouten meubelen, bloemen, planten en woonaccessoires. Hier is het mogelijk om voor verschillende gelegenheden bloemen te bestellen. 

Kom gerust even een kijkje nemen in de showroom van Art-meubelen! Het adres van de showroom is: Hearrewei 2, 9073 GA te Marrum. Of neem een kijkje op de website www.art-meubelen.nl 

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen: Art-meubelen 06-41192415                                                                                               Non’s flowers   06-17445922