Algemeen

Bouw acht nieuwe huurwoningen aan Oudhuisterwegje in Marrum van start

In Marrum realiseert Wonen Noordwest Friesland aan het Oudhuisterwegje acht nieuwe energiezuinige huurwoningen op de plaats waar eerder dit jaar de huizen werden geruimd. De bouw van de huurwoningen gaat in september van start.

Twee van de nieuwe woningen zijn levensloopgeschikt. Deze woningen beschikken over een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een extra slaapkamer op de verdieping. Heel geschikt voor mensen die alles gelijkvloers willen hebben.

De overige zes woningen zijn kleine en comfortabele één à twee persoonswoningen voorzien van twee slaapkamers op de verdieping.

De acht woningen zijn energiezuinig en duurzaam. Ze zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, op het dak worden zonnepanelen geplaatst en voor de verwarming van de woning wordt er gebruik gemaakt van een luchtwarmtepomp. Kortom, een woning met de technieken van nu! Dit betekent ook dat er geen gasaansluiting aanwezig is.

Bouwbedrijf Lont start in september met de bouw van deze woningen. De verwachting is dat de woningen medio 2020 worden opgeleverd.

De woningen zijn in de verhuur gegaan. Reageren kan tot uiterlijk maandag 2 september 12.00 uur via de website www.wonennwf.nl