Algemeen

Foto's en films Hallum toen en nu

Zaterdag 30 oktober organiseert het Informatiecentrum Historisch Hallum twee keer een foto en film presentatie 'Hallum toen en nu' in mfc Trefpunt.

Hallumers, oud Hallumers en belangstellenden worden uitgenodigd voor deze presentatie met de nieuwste filmpjes van Hallum toen en nu en foto’s uit de oude doos. Er is ook bijzondere film te zien van het dorpsleven in 1947-1948. Het doel van deze dorpsmiddag en -avond is dat er na lange tijd weer gelegenheid is om elkaar te ontmoeten. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid voor een praatje en een drankje. Ook is dit een gelegenheid om de verjaardagskalender 'Hallum in vogelvlucht' te bekijken en nog te bestellen, want na 30 oktober sluit de verkoop. De presentaties beginnen om 15.00 uur en 20.00 uur, met beide keren dezelfde presentatie. Toegang en eerste kop koffie zijn gratis. 

Bezoekers moeten rekening houden met de coronaregels van het RIVM en dus QR code op de app of op papier tonen. Deze presentatie is mede mogelijk gemaakt door Losse Fearren. Heeft u moeite om uw QR code te regelen, loop dan even binnen bij de Bibliotheek Noord Fryslân, daar helpen ze graag, men hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek, deze dienst is gratis en kan zonder afspraak tijdens openingstijden.