Algemeen

Slim & duurzaam

SINT RUILT IN BURDAARD

Het Spectrum in Burdaard helpt Sinterklaas een handje op een duurzame wijze en organiseert daarom op 13 en 14 november een Recycle Sint speelgoedruilmarkt.

Waarom nog nieuw speelgoed kopen? Het is veel slimmer om te ruilen en zo ook nog eens een steentje bij te dragen aan het milieu. Duurzaamheid mag en kan ook leuk zijn en daarom is er Recycle Sint. Dat is niet alleen een groen initiatief, maar ook nog eens hartstikke gezellig, slim en - niet onbelangrijk - goed voor de portemonnee. Het Spectrum wil verduurzamen en organiseert daarom een speelgoedruilmarkt in Burdaard. Het betekent dat de speelgoedstapel op de schop gaat en wordt gereduceerd tot waar de kinderen echt mee spelen. Het speelgoed krijgt zo een tweede leven bij andere kinderen thuis en eigen kinderen worden op hun beurt verblijd met speelgoed van anderen. Zo is de cirkel rond zonder nieuwe aankopen. 
Ouders kunnen speelgoed inleveren op 13 november van 14.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 14 november van 10.30 uur tot 13.00 uur kan het ruilen beginnen.