Algemeen

Slagerij Schreiber uit Ferwert 4x goud met ster en 2x goud

Tijdens de Noordelijke Slagers Manifestatie dat plaatsvond op 2 oktober, hebben deze toppers met al deze 6 ingestuurde producten goud met ster (hoogst haalbare score) en goud behaald!

Goud met ster voor hun drogeworst, lamsdrogeworst, Pastrami en kipkerriesalade en goud voor de rook- en kookworst. Slagerij Schreiber doet met de vakwedstrijden mee zodat een deskundige jury van specialisten met zeer kritische kijk de producten keurt en beoordeelt en zij altijd de kwaliteit hoog kunnen houden, scherp blijven en continu hun producten kunnen blijven verbeteren. Daarnaast is het een mooie waardering voor het vakmanschap en geweldig is het dan ook dat Freark Kloosterman en Bennie Sijtsma, die beide de SVO vakopleiding volgen, het ambacht slager hun helemaal eigen mogen maken en ze met deze bekroningen laten zien dat het ambacht niet verloren gaat. De basis van de producten begint met een eerlijk, diervriendelijk en milieu verantwoord stukje vlees waarmee wij werken. Schreiber is tot op heden uniek gebleven, want het echte vakmanschap ‘slager’ wordt door hun nog uitgeoefend. In de slachterij worden nog runderen en lammeren uit de omgeving van vaste rundvee houders geslacht. Waarvan bekend is dat de dieren een goed leven hebben gehad. Ook het assortiment kip en varkensvlees is van Boerderijkip en Friberne varkensvlees. De komende weken staan dan ook in het teken van de gewonnen bekroningen. 

De wekelijkse aanbiedingen worden bekend gemaakt op de folder die iedere week wordt verspreid (Marrum, Ferwert, Hogebeintum Holwert en Blije) en is tevens op topslagerijschreiber.nl terug te vinden, zodat iedereen kennis kan maken met hun (H)eerlijke producten