Algemeen

5 t.m. 25 oktober 2020

STEMMEN OP RABO CLUB SUPPORT

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 is van start. Leden van Rabobank Noordoost Friesland en Noordwest Friesland kunnen van 5 t.m. 25 oktober hun stem uitbrengen op plaatselijke verenigingen en organisaties. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Meer info: www.rabo-clubsupport.nl

In het voormalige Ferwerderadiel kan door leden van Rabobank Noordoost Friesland gestemd worden op: Bartlehiem Skeelertocht Hallum (organistie van skeelerclinics voor de jeugd), Doarpsbelang Wânswert, Doarpsbelang Ferwert-Hegebeintum (speeltuin opknappen aan de Wildeboerstraat), FC Birdaard (digitaal scoreboard), Toanielferiening Marrum (jeugdleden een podium bieden), VV Blija (aanschaf nieuw (trainings)material en activiteiten van de vereniging).

Leden van de Rabobank Noordwest Friesland kunnen stemmen op: SV Wykels Hallum (meisjes- en vrouwenvoetbal), Toneelvereniging Hallum, Doarpshûs Marrum, VV Marrum (LED-verlichting), Tamboer- en trompetterkorps Marrum (uniformen en instrumenten), Doarpsbelang Marrum-Westernijtsjerk (veiligheid en aankleden van straten).