Algemeen

Zwembad laat bezoekers nog profiteren van de mooie zomer 2018

Tarieven zwembad niet omhoog

Gemeentelijk openluchtzwembad De Sawn Stjerren in Hallum beleefde vorig jaar een topseizoen. Met dank ook aan het mooie weer waren er bijna 39.000 bezoekers en dat was maar liefst 7.000 meer dan in 2017. Ook financieel was het een goed jaar voor het zwembad. Gasten kunnen daar komende zomer van profiteren, omdat de tarieven dit jaar niet worden verhoogd. 

Voor bezoekers van het zwembad in Hallum was het vorig jaar volop genieten. Voor het team was dit fantastisch werken, met dagelijks heel veel bezoekers, van de grote groep vaste zwemmers tot zelfs buitenlandse vakantiegasten die het mooie openluchtzwembad wisten te vinden. Financieel was 2018 voor het zwembad een heel goed jaar en wil daarom ook graag iets terug doen voor de gasten. 

Er is nieuw terrasmeubilair aangeschaft en er kwamen nieuwe parasols. Maar ook: de tarieven van 2018 kunnen worden gehandhaafd. BTW-verhoging en andere prijsverhogingen worden dus niet doorgevoerd in de abonnementen en toegangskaartjes. 

Bestuur en personeel van De Sawn Stjerren vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zo in de gelegenheid zijn om het zwembad te bezoeken. Het bestuur laat de BTW-verhoging als 'kans' om de toegangsprijzen te verhogen, daarom lopen. 

Binnenkort wordt het bad al in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen. Ook dit jaar is er natuurlijk weer zwemles voor jong en oud. Hierover volgt later meer info. Binnenkort komt er een advertentie in SawnStjerrenNijs/Stienser en Dockumer Courant. Nu alvast opgeven voor de zwemlessen? Inschrijven kan via info@desawnstjerren.nl. Meer informatie op de website en facebookpagina.