Algemeen

GGD Fryslân rijdt met een vaccinatiebus door Fryslân, om zo nog meer mensen dicht bij huis een prik te kunnen geven. Op woensdag 9 juni staat de bus in Hallum.

Afspraak voor de eerste prik niet nodig. Mensen die van het RIVM een uitnodiging voor vaccinatie met Moderna of BioNTech/Pfizer hebben ontvangen, kunnen zonder afspraak in de bus terecht voor een prik. De bus staat van 8.30 tot 17.00 uur op woensdag 9 juni in Hallum aan de Singel 7, nabij het Trefpunt. Vooraf een afspraak maken is niet nodig. Men kan gewoon komen op een zelf gekozen tijdstip. Er wordt na de vaccinatie meteen een afspraak voor de tweede prik gemaakt, vijf weken later. De vaccinatiebus wordt eerst gebruikt om 65+ers te vaccineren, die bijvoorbeeld niet naar andere dorpen/steden kunnen reizen. 

Neemuitnodiging en legitimatie mee. Om voor een prik in de bus in aanmerking te komen, is een uitnodiging op naam volgens de vaccinatiestrategie van de Rijksoverheid nodig. Dus neem uw persoonlijke uitnodiging van het RIVM en ID-bewijs mee. Zo is zeker dat men ook daadwerkelijk aan de beurt bent voor een vaccinatie bij de GGD met het vaccin van Moderna of BioNTech/Pfizer. De GGD volgt de landelijke vaccinatiestrategie en maakt geen uitzonderingen.     

    

 

 

 

 

   

Kijk voor de meest actuele info op www.ggdfryslan.nl/bus